De camping

Voorzieningen

Er zijn 25 plaatsen, allen voorzien van 6A stroom, 10A is mogelijk (meerprijs). Op ons eerste veld (plaats 1-17), kan de voortent op een verharde plaats staan. Het tweede veld (plaats 18-25) heeft alleen plaatsen met grasbodem. Op de camping is wifi aanwezig. We hebben geen seizoenplaatsen. Voor de kleinsten is er een zandbak en schommel op het veld. Er zijn traptrekkers, skelters en een grote ingegraven trampoline.

Het sanitair gebouw is verwarmd en wordt dagelijks heel goed schoongehouden. Vijf gratis douches, vier toiletten, een urinoir, een privacy toilet, twee wascabines en twee lange wastafels met wasbakken, zorgen voor voldoende persoonlijke hygiëne.

Onder de open overkapping naast het sanitair gebouw doe je de afwas en is dit uiteraard voorzien van warm water. Koelkast en centrifuge zijn gratis te gebruiken. Voor de wasmachine vragen we een vergoeding. Vanwege de Corona is bij het sanitair een contactloze kraan met desinfecterende zeep aangebracht, zodat u de sanitaire ruimte ‘ontsmet’ kan betreden.

Gezelligheid

’s Zomers lopen de koeien dag en nacht in het land en als de stal dan weer helder schoon is gemaakt, kunnen hierin de fietsen beschermd ‘gestald’ staan. Oplaadpunten voor de elektrische fiets zijn daar aanwezig. Op mooie zomeravonden steken we de vuurton wel eens aan , zodat u sfeervol kan genieten van de ondergaande zon, met een glaasje erbij …….  Als het een keer regent, kunt u in onze verwarmde kantine lekker gezellig kletsen, of spelletjes spelen.